Volger

Vindt u het interessant om Nina en haar tenniscarrière te volgen. Like Facebook Nina Kruijer Atleet en doneer een kleine financiële bijdrage op rekening NL93 RBRB 0930 2973 26 van de Stichting Vrienden Nina Kruijer. Het doet Nina goed te weten dat zo veel mensen geïnteresseerd in haar zijn.

Volger worden van Nina


Vriend

 

Een topsportster, zoals Nina, heeft veel vrienden nodig om haar te helpen haar dromen te realiseren. Een vriendengroep die haar steunt in goede maar zeker ook in mindere dagen. Zonder vriendengroep is het een heilloze missie. Periodiek wordt u op de hoogte gehouden over haar prestaties en belevenissen en worden er leuke activiteiten georganiseerd. Like Facebook Nina Kruijer Atleet en word lid van de Vriendengroep Nina kruijer. Dit kan al vanaf 100 euro.

Vriend worden van Nina

 

Partner

Bent u een bedrijf, organisatie of persoon, die getriggerd is door Nina’s talent, passie en ambitie en gelooft u in het merk Nina Kruijer word dan een van haar belangrijke partners. Tegenover uw investering staat een gelijkwaardige tegenprestatie. Wij maken met u hierover maatwerkafspraken.

Partner worden van Nina