Talent, Passie en Ambitie zijn in de tennissport helaas niet voldoende

Nina heeft sinds juli 2016 de overstap gemaakt naar de senioren met als gevolg dat de (financiële) ondersteuning van de KNLTB grotendeels voorbij is. Om Nina toch te helpen haar dromen te realiseren is er op korte termijn veel geld nodig. Een goed wedstrijd- en trainingsprogramma kost jaarlijks tussen de 30.000 en 50.000 euro. Nina speelt namelijk hoofdzakelijk toernooien in het buitenland en dat betekent reis- en verblijfskosten en de kosten van de meereizende coach. Deze kosten kunnen zij en haar ouders niet alleen dragen en daarom hoopt zij dat haar volgers, vrienden, Partners, fans en sympathisanten haar willen ondersteunen met een financiële bijdrage.

Nina wil uit haar tenniscarrière alles halen wat erin zit. En als het aan haar ligt, is dat de top van de wereld. Om dit te bereiken traint ze veel en op niveau, leeft ze gezond, neemt ze voldoende rust en zorgt zij goed voor haar lichaam. Kortom: ze leeft voor haar sport. De randvoorwaarden zijn er!

Door haar metale weerbaarheid, waarom ze wordt geroemd, haar enorme werklust, een uitstekende techniek, heeft ze door haar internationale successen de top 100 van de wereldranglijst bij de junioren reeds bereikt. Deze positie hield in dat ze in 2016 aan de Grand Slams; Australian Open, Rolland Garros, Wimbledon en de US Open voor junioren deel mocht nemen.

En ze droomt ervan over enkele jaren nogmaals de Grand Slams; Australian Open, Rolland Garros, Wimbledon en de US Open te spelen maar dan bij de senioren, olympisch kampioen te worden en successen te behalen met het FED cup-team voor Nederland.

U doet toch ook mee?